• INOVASI

    DADIKASI kanggo PENGEMBANGAN LAN APLIKASI PRODUK DAN LAYANAN DATA BESAR INTERNET CERDAS

  • KUALITAS

    GROSIR INDUSTRI CHINA SMART PEMBACA KARTU BERKUALITAS

Kita diadegake ing 2015, fokus ing sistem panggabungan pembayaran transportasi umum, darmabakti kanggo pangembangan lan aplikasi produk lan layanan data gedhe sing cerdas Internet, kanthi posisi utama ing bidang Internet, Internet of Things, pangenalan pasuryan, pambayaran lelungan, digital. mata uang, piranti lunak, lan pangembangan produk lan aplikasi hardware, lan layanan operasi.