• ИНОВАЦИЈА

    ПОСВЕТЕНО НА РАЗВОЈ И ПРИМЕНА НА ИНТЕРНЕТ ИНТЕЛЕГЕНТНИ ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ ЗА ГОЛЕМИ ПОДАТОЦИ

  • КВАЛИТЕТ

    ИНДУСТРАЛИЗИРАН НА ГОЛЕМО ЧИТАЧ НА КАРТИЧКИ ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ЧИТАЧ НА КАРТИ

Основани сме во 2015 година, фокусирајќи се на системот за агрегација на плаќања за јавен превоз, посветен на развој и примена на Интернет интелигентни производи и услуги за големи податоци, со водечка позиција во областа на Интернет, Интернет на нештата, препознавање лица, плаќање патувања, дигитални Развој на валута, софтвер, и хардверски производ и услуги за примена и работа.