• INOVASI

    DEDIKASI KA Pangembangan sareng APLIKASI PRODUK DAN LAYANAN DATA BESAR INTERNET

  • KUALITAS

    borongan industri Cina pinter maca kartu kualitas luhur

Kami diadegkeun dina 2015, fokus kana sistem aggregation pembayaran angkutan umum, dedicated ka ngembangkeun sarta aplikasi tina Internet produk data badag calakan sarta jasa, kalawan posisi ngarah dina widang Internet, Internet of Things, pangakuan raray, pamayaran perjalanan, digital. mata uang, software, sarta ngembangkeun produk hardware na aplikasi, sarta jasa operasi.