• INOVACIONI

    DEDIKUAR ZHVILLIMIT DHE APLIKIMIT TË PRODUKTEVE DHE SHËRBIMEVE INTELEGJENTE TË TË DHËNAVE TË MËDHA INTERNETI

  • CILËSISË

    LEXUES KARTAVE ME CILESI TE LARTE SMART KINA ME SHUMice INDUSTRALIZUAR

Ne jemi themeluar në vitin 2015, duke u fokusuar në sistemin e grumbullimit të pagesave të transportit publik, i përkushtuar ndaj zhvillimit dhe aplikimit të produkteve dhe shërbimeve inteligjente të të dhënave në internet, me një pozicion lider në fushat e Internetit, Internetit të Gjërave, njohjes së fytyrës, pagesës së udhëtimeve, dixhitale. Zhvillimi dhe aplikimi dhe shërbimet e funksionimit të monedhës, softuerëve dhe produkteve harduerike.